Premium Beautiful Atasi Period Pain

Monday, October 30, 2017

Salam hari isnin uols.

Setelah sekian lama tak update blog. Harini Sha just nak share personal experience mengenai sengugut or period pain.


Hah betul kan macam gambar kat atas tu. Sesiapa yang memang ada sengugut or period pain ni je la yang tau macamana rasanya time period. Sha ni kalo masa muda-muda dulu lagi teruk kena sengugut. Bila dah kawen kurang sikit tapi still akan ada. Masa kerja dulu siap boleh tido je dalam surau sebab nak buat kerja pun tak boleh. Makan  panadol menstrual tu then tido! 

Pengalaman Sha juga, sebelum period akan ada tanda-tanda sakit yang semacam, sengal segala rasa ada. Inilah pengalaman period sebelum guna Premium Beautiful, Alhamdulillah kesan paling ketara setelah pakai corset Premium Beautiful ni period pain or sengugut ni totally hilang! Even nak datang period pun tak sedar, tau-tau mai dah sebab dah takde sakit sengal-sengal semua tu. Alhamdulillah Im a happy mommy!! Dan surprisingly ramai rupanya pengguna tegar Premium Beautiful ni pun ada experience yang sama macam ni ;-)

Sha advise untuk yang ada period pain yang teruk jangan la makan ubat pain killer semua tu. Cari alternatif lain, macam Sha nampak kesan bila sarung korset Premium Beautiful ni korang try laa inshaAllah tak menyesal sebab ramai yang dah cuba dan nampak kesan. 

hehe ni cara Sha buat dulu masa muda remaja..tp guna seterika

Satu lagi yang Sha perasan, period jadi regular dan darah haid banyak keluar. Dan Sha memang tak pakai dah normal pad biasa tu, sejak ada Bio Seleza hanya guna pad Bio Seleza ni je. Sha ni jenis tak makan sangat ubat-ubat supplement ni so cuba jaga bahagian wanita dengan pemakaian je. Kira ikhtiar jaga kesihatan ikut kemampuan diri. Kalo korang baca pasal period kat pasaran tu memang akan rasa takut dari segala bahan buangan dorang buat pad tu. Kita tengok cantik bersih je kan..tapi itu la hakikatnya pad dibuat dari recycle paper. Miss V ni memang kena dijaga. Nasihat ikhlas dari hatiku. Yang tak pakai lagi pad Bio Seleza korang wajib bertukar kepada pad Bio Seleza. 

Untuk info Bio Seleza korang baca kat sini kay --> Bio Seleza Pad.  

Orite, Untuk Bio Seleza ni Sha ada buat FREE demo untuk korang tengok sendiri kesan pad ni. If nak tengok sendiri demo just Whatsapp Sha kay 011-37758674. OK enjoy your day & have a great week ahead.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe