Advertisement

Recap 2011

Salam uolss...

Sori lama sangat tak update blog..mmg tersangat busy ;-) Alhamdulillah great start for year 2012 insyaAllah..
ok entry ni sha just nak share/recap balik aktiviti business/personal/work in 2011, sebagai kenangan & juga pedoman utk melalui hari2 di 2012 pulak..insyaAllah


January 2011




premium beautiful corset 1

  • My very 1st Designer handbag, GUCCI Sukey..mmg diidamkan sekian lama..Alhamdulilah dapat akhirnya. Ni hasil bonus business ;-)
premium beautiful corset 2

premium beautiful 3



February 2011
  • Started february dengan expand my biz to JB..we ols stay at Thistle Hotel.

premium beautiful 4
premium beautiful 5
  • Qualified Tabung Kereta/Car Fund & start memasang angan nak bli Merc-B  class
premium beautiful corset 6

  • Anugerah Diamond Sales Manager (DSM) yg diadakan di MIECC.
premium beautiful testimonial 1



March 2011
  • March my birthday's month..tp mmg sangat2 busy coz closing utk pakej ke Hong Kong but sempat pegi test drive BMW ;-)
premium beautiful 8


April 2011
premium beautiful testimonial 2

  • Alhamdulillah dapat surat chenta dari syarikat sebab qualified Hong Kong dengan 2 tickets together with my biz partners
premium beautiful 9

  • Photoshot with Khairi Malik sempena our 6th Wedding Anniversary
premium beautiful corset 10


May 2011
  • Celebrated Mother's Day & New Distributor Orientation (NDO) utk group Hanis & first time amik bibik!!
premium beautiful corset 11


June 2011
  • Bulan yang paling menyeronokkan!!!I dapat my BUSINESS CAR!! yang bestnya just bayar kereta using my CAR FUND!!syukurr mmg tak pernah termimpi..
premium beautiful 12
  • yeahhh we ols diterbangkan ke HONG KONG on  JUNE 2011.trip yang akan jadi kenangan manis sepanjang hidup Sha. My very 1st Trip ke Oversea..u heard me right?mmg b4 ni Sha tak pernah pegi ke oversea & sangat2 bersyukur dari biz ni Sha mampu pegi & yang bestnya semuanya PAID OFF dgn 5 stars treatments
premium beautiful corset 13

premium beautiful 14
Alhamdulillah dpt segala wishlist yg diidamkan kat Hong Kong..sorga shopping!!

  • Bermula nya Pakej melancong FOC ke Holland & Belgium!! 


July 2011
  • Anugerah SM/SSM di Dewan PGRM Cheras. Naik stage for anugerah together with all biz partners berpangkat SM/SSM

  • Weekend gateway to Genting Highlands
premium beautiful testimonial 14

  • My beloved Biz Partner Syida qualified 100,000 sales/mth..So proud of u dear even busy dgn kerja, study & business tp still boleh berjaya.
premium beautiful 15



AUGUST 2011

  • Fasting month..ada majlis buka puasa di stokis beramai-ramai

  • My team mates merangkap my kakak & bff buat LOA so we ols celebrated the farewell for her..so sad :(
premium beautiful corset 19

  • Alhamdulillah closing August dengan pangkat Double Diamond Manager. Berkat Ramadhan ;-). 1 tangga shj lagi sebelum bergelar CROWN DIAMOND MANAGER..~~syukur~~



SEPTEMBER 2011
  • Hari Raya Aidilfitri, turn raya di Johor..hip hip hooreeyy ;-)


  • L3 Open House for Hari Raya..


October 2011

  • My hubby created  PB calculator utk kegunaan semua usahawan Premium Beautiful..
  • Temasya sukan sekolah syafi..so proud of syafi sbb cergas & aktif je..

  • My cousin nye wedding kat Johor Bahru, seronots sbb masa ni la leh gathering dgn semua family members.


  • Closing pakej ke Holland & Belgium!! Alhamdulillah qualified bersama-sama my biz partner

November 2011


  • Majlis Anugerah Syarikat yang ke-19, bertempat di MAEPS Serdang. My leader CDM Razali Zain naik pentas for CDM award

  • Neil's farewell lunch. He going back to UK for good.

  • Percutian ke Avillion Port Dickson. Bawak my 2 kids bersuka ria while mamy nya nak berspa massage

  • My biz partner Eija qualified 100,000 sales/mth..Alhamdulillah syukur sebab Eija sentiasa bersemangat untuk memajukan diri & kumpulan..nanti kita lompat bintang kat Holland & Belgium ye Eija..
premium beautiful 24

  • Bermulanya Pakej Vietnam FOC!!!


December 2011
premium beautiful 23

  • Received Itinerary for Holland & Belgium trip!!!!!
premium beautiful corset 23

  • Yeahh!!finally my wishlist penutup 2011 tercapai..my dream handbag from MBMJ & iPhone 4S !!
premium beautiful testimonial 22

premium beautiful corset 21

  • Sebagai menghargai sokongan-sokongan pembaca-pembaca shakhalid.com sha telah menganjurkan contest plg mudah di dunia..hehehe & congratsss jugak pada para pemenang yeee...
premium beautiful 20


Alhamdullillah..terlalu bersyukur dengan segala yang dinikmati sepanjang 2011 walaupun ada pahit tapi terlalu byk yang manis hingga yg pahit blh dilupakan..syukur atas rezeki yg Allah kurniakan semuanya dari hasil usaha yang berterusan. Semoga Allah sentiasa memberkati hidup Sha, Family, Premium Beautiful Business Partners & semua kawan-kawan disekeliling. Harapan & doa agar tahun 2012 lebih menyinar dengan penuh KEBERKATAN dari ALLAH...ameennnnn




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Recap 2011

1 comments:

mmg teruja! best sgt!

yong pon bole..thanks kak sha sbb sudi share tips dgn yong..sgt dihargai

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.